Profesjonalny Catering Okolicznościowy

Catering okolicznościowy

Zajmiemy się kompleksową obsługą Twojego wydarzenia. Bogate doświadczenie i kreatywne pomysły sprawiają, że nasze realizacje są zawsze spektakularne, a goście na długo zapamiętają pyszne jedzenie i wyjątkową obsługę. Wiemy również, że sprawny i punktualny catering jest kluczem do zapewnienia, że uroczystość przebiega zgodnie z harmonogramem.

Zapraszamy do skorzystania z usług cateringowych na różne okazje

Obsługa imprez

Jesteśmy specjalistami w organizacji zarówno zaplecza jak i przygotowania posiłków, a także kompleksową obsługą podczas imprez – bufety z gorącymi i zimnymi potrawami, stacje live cooking, bary z drinkami, strefy deserów i wiele innych.

Nasze menu zawsze dostosowujemy do charakteru uroczystości, sezonowości produktów oraz indywidualnych życzeń naszych klientów. Propozycje dań, które oferujemy, są zawsze różnorodne i niezwykle smaczne. Świadczymy usługi cateringowe na bankiety firmowe, gale, jubileusze, konferencje, targi, spotkania integracyjne oraz imprezy plenerowe, okolicznościowe i wiele innych.

Catering Specjalne okazje

Specjalne okazje

Niepowtarzalne spotkania rodzinne dla bliskich. Pomagamy w planowaniu komunii, urodzin lub chrzcin. Zwracamy uwagę na każdy szczegół, od dekoracji po elegancką prezentację jedzenia, aby każde wydarzenie odzwierciedlało Twoje marzenia.

Zapraszamy do skorzystania z usług cateringowych na różne okazje

Catering na imprezy okolicznościowe – catering do domu

Imprezy okolicznościowe

Planujesz przyjęcie w domu? Wynajmujesz salę bez obsługi cateringowej lub kelnerskiej? Bez względu na to, czy planujesz zorganizować duży grill czy przyjmujesz licznie rodziny, zawsze możesz polegać na naszych usługach. Czasy, kiedy trzeba było spędzić wiele godzin w kuchni przed przyjęciem gości na imprezę, dawno minęły. Podjęcie współpracy z Gastro-Tom pozwoli Ci skupić się na sobie i swoich gościach, zamiast na gotowaniu.

Polacy są znani z gościnności, a w rezultacie jedzenie jest kluczowym elementem każdego wydarzenia i podlega ścisłej kontroli gości. Jednak nie musisz się o to martwić. Nasi kucharze, specjalizujący się w kuchni polskiej, z pewnością mile zaskoczą Ciebie i Twoich gości. Oferujemy kompleksowe usługi cateringowe. Obsługujemy wszelkiego rodzaju imprezy rodzinne – chrzciny, komunie, wesela, urodziny, a także konsolacje, grillepikniki.

Catering menu – oferta cateringowa

Menu

Poniżej przedstawiamy Państwu podstawową ofertę dań dostępnych w ramach świadczonych przez nas usług cateringowych.

  • Tartinki z musem z pstrąga pianka chrzanową i chipsem z jarmużu
  • Tartinki z serem bree, żurawiną i kropla kremu balsamicznego
  • Tartinki z wędzonym łososiem i owocami juliene
  • Tartinki z pomidorkiem cherry i mozzarellą skropione Pesto bazyliowym
  • Tartinki z szynka parmeńską i kulkami z melona
  • Tartinki z Carpaccio wołowym i płatkami parmezanu skropione oliwą truflową
  • Tartinki z tatarem z łososia, musem z avocado i chilli skropione limonką
  • Kruche babeczki nadziewane ziołowymi pastami
  • Tortilla ze szpinakiem i pieczarkami
  • Tortilla z kaczką marynowaną i duszoną w czerwonym winie w kompozycji kolorowych warzyw
  • Tortilla z łososiem wędzonym i ziołową ricottą
  • Schab po warszawsku w galarecie
  • Roladki z kurczaka faszerowanego szpinakiem i płatkami migdałów
  • Ostry kurczak panierowany w płatkach kukurydzianych z sosem koktajlowym
  • Półmisek wędlin i serów
  • Sushi maki mix
  • Tymbaliki z kurczaka z kolorowymi warzywami
  • Tatar wołowy w doborowym towarzystwie
  • Pate z wątróbek drobiowych na grillowanej bagietce
  • Jaja w majonezie faszerowane pieczarkami ukoronowane kawiorem
  • Deska serów z owocami, orzechami i oliwkami
  • Domowy smalec z przetartym jabłkiem i chilli
  • Ryba po grecku
  • Śledzie z białą i czerwona cebulą w oleju
  • Szczupak faszerowany w całości ( pokryty galaretą)
  • Szynka parmeńska z rukolą i melonem
  • Roladki z grillowanego bakłażana z kozim serem
  • Carpaccio wołowe z rukolą, kaparami i płatkami parmezanu
  • Carpaccio z buraka z serem owczym i prażonym słonecznikiem
  • Carpaccio z łososia
  • Karp po żydowsku z sosem tatarskim i karmelową galaretą
  • Łosoś grillowany na sałatce z pora
  • Tatar z łososia z musem z avocado i sałatką z cytrusów
  • Faszerowana papryka / cukinia (wersja wegetariańska lub mięsna)
  • Sałatka z tuńczyka (z kukurydzą, ogórkiem kwaszonym, jajkiem ) Sałatka jarzynowa (tradycyjna sałatka warzywna z majonezem)
  • Sałatka makaronowa ( z szynką, żółtym serem, papryka i sosem słodko-ostrym)
  • Sałatka z kurczakiem i białych porów ( czerwoną fasolą, kukurydzą)
  • Sałatka hawajska (z wędzonym kurczakiem, kukurydzą, ananasem i selerem naciowym)
  • Sałatka grecka (świeże sałaty z fetą, pomidorem, ogórkiem i oliwkami)
  • Sałatka tajska (makaron ryżowy, mięso mielone, pieczarki, papryka, kolendra, tajskie sosy
  • Sałatka z soczewicą (z indykiem, grillowanymi warzywami, curry, imbirem i ziołami)
  • Sałatka gyros (kurczak, kapusta pekińska, papryka, ogórek, kukurydza, sos koktajlowy)
  • Ziemniaczana (z boczkiem, ogórkiem kiszonym, cebulką i szczypiorkiem)
  • Śledziowa (ze śledziem, ogórkiem kiszonym, ziemniakami i cebulką)
  • Caprese ( pomidory, mozzarella, pesto z bazylii, krem balsamiczny)
  • Sałatka surrimi (makaron ryżowy, paluszki krabowe, kukurydza, groszek i majonez)
  • Świeże warzywa z wyborem dipów
  • Mieszane sałaty z dodatkami do wyboru (grillowany kurczak, łosoś, tuńczyk, bekon, wątróbka drobiowa, rostbef, suszone pomidory, oliwki, capary, świeże warzywa, sery)
  • Rosół z makaronem
  • Zupa gulaszowa
  • Flaki wołowe
  • Chłodnik litewski
  • Strogonoff podany w chlebku
  • Barszcz czerwony z krokietem
  • Żur na białej kiełbasie z jajkiem
  • Krem z zielonego groszku z mlekiem kokosowym i imbirem
  • Krem pomidorowy z Pesto i grzankami czosnkowymi
  • Capucino borowikowe z groszkiem ptysiowym
  • Krem pieczarkowy z płatkami migdałów
  • Krem z dyni z pomarańczą i chilli
  • Krem z brokułów z grzankami
  • Krem z cukinii aromatyzowany imbirem
  • Tajska ostra zupa z płatkami kurczaka i pędami bambusa
  • Rybna z kolendrą i makaronem ryżowym
  • Kotlety jagnięce na ratatuj warzywnym z ziemniakami gratin
  • Stek z polędwicy wołowej z grillowanymi warzywami i opiekanymi ziemniakami
  • Stek T-Bone z smażonymi ziemniakami i podgrzybkami
  • Polędwiczki wieprzowe marynowane w ziołach i cytrusach z marchewka baby i kopytkami
  • Roladki z polędwiczki wieprzowej z grzybami i oscypkiem podane z kluskami śląskimi i sałatka z czerwonego buraka
  • Pierś kacza na różowo z kluskami śląskimi i sałatka z truskawek
  • Sznycel z indyka z opiekanymi ziemniakami z bukietem surówek
  • Grillowany filet kurczaka z wyborem warzyw z pary i puree ziemniaczanym
  • Filet kurczaka faszerowany szpinakiem z puree z selera i brokułami
  • Medaliony z indyka z warzywami z pary i mieszanym ryżem
  • Szaszłyk drobiowy (2szt.) z pieczonymi ziemniaczkami i surówkami
  • Panierowany filet kurczaka zapieczony z ananasem i serem z wyborem surówek, frytki
  • Kotlet devolai z masłem i koperkiem z puree ziemniaczanym i marchewką baby
  • Kurczak z chińskimi warzywami i ryżem w sosie słodko kwaśnym Łosoś z grilla marynowany w trawie cytrynowej z ryżem jaśminowym i surówka z sałaty lodowej
  • Krewetki na wstążkach z warzyw w sosie winno pomidorowym
  • Mule w białym winie z czosnkiem i chilli
  • Risotto szafranowe
  • Risotto z borowikami i szynka parmeńską
  • Ragu z indyka z pieczarkami na białym winie duszone
  • Sandacz smażony z sosem szafranowym buraczanym kuskus i marchewką z groszkiem
  • Penne z kurczakiem i suszonymi pomidorami z sosem ze świeżej Bazyli
  • Carbonara bucattini z boczkiem wędzonym i sosem śmietanowym
  • Farfalle z łososiem, cukinią i cebulą
  • Tagliatelle z sosem Pesto i orzeszkami pini
  • Penne tricolore z kurczakiem serem gorgonzola i szpinakiem
  • Tradycyjne spaghetti bologneze
  • Fusili z szynką parmeńska i pieczarkami
  • Metrowiec
  • Szarlotka
  • Sernik pieczony domowy
  • Szarlotka z pianką bezową
  • 3 bit
  • Pleśniak z owocami
  • Napoleonka
  • Cappuccino
  • Biszkopt z owocami i galaretką
  • Keks z bakaliami
  • Czekoladowe z wiśniami
  • Tarta gruszkowa z serem pleśniowym i miodem
  • Tarta makowa z musem czekoladowym
  • Tarta z mascarpone i malinami
  • Panna cotta z musem malinowym z chilli
  • Kruche babeczki z owocami i bitą śmietaną
  • Sałatka owocowa w koszu z rzeźbionego arbuza
  • Mus czekoladowy z pijanymi wiśniami
  • Fontanna czekoladowa z dodatkami ( owoce, wafelki, rurki)
  • Karkówka marynowana w żubrówce
  • Filet z kurczaka marynowany w białym winie i czerwonej papryce
  • Szaszłyk z kurczaka
  • Szaszłyk z polędwicy wieprzowej
  • Szaszłyki z krewetkami black tiger
  • Skrzydełka kurczaka w miodowo-imbirowej marynacie
  • Drobiowe sataje w orientalnej marynacie z sezamem
  • Udka w miodowo imbirowej marynacie
  • Boczek ze śliwką
  • Kiełbasa
  • Kaszanka z cebulą
  • Warzywa grillowane skropione kremem balsamicznym
  • Ziemniaki grillowane z czosnkiem i masłem
  • Łosoś w trawie cytrynowej, kolendrze i chilli
  • Pstrąg marynowany w koperku i cytrynie
  • Dodatki do grilla (pieczywo, ketchup, musztarda, sos czosnkowy, sos chrzanowy, sos barbecue, paprykowy ostry.